×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Σχόλια Ασθενών

Διαβάστε τα σχόλια που συγκεντρώνουμε από τους ασθενείς μας, τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν μας ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες υγείας που σας παρέχουμε.

Σοφία Γ.

13/07/2015                Τις ευχαριστίες μας για την θετική ενέργεια που εκπέμπει το ιατρείο, αρχικά από την πρώτη επαφή μας με τον κύριο Αγγελάκη και τη δυνατότητα που μας έδωσε να δεχτούμε τις υπηρεσίες του. Συγχαρητήρια στην κυρία της ρεσεψιόν για τη άριστη υποδοχή και συνεργασία της. Στην αγαπημένη μας γιατρό Πένυ για τις άριστες γνώσεις, συμβουλές και δουλειά πάνω από όλα. Ερχόμαστε με χαρά και αγάπη σ΄ενα χώρο που μας το εκπέμπει.

Ισμήνη Β.

13/07/2015                  Μου αρέσει ιδιαίτερα το άνετο και φιλικό περιβάλλον, η αμεσότητα με το παιδί και οι πολύ εύστοχες παρατηρήσεις και εξηγήσεις του γιατρού σε σχέση με την θεραπευτική διαδικασία. Δεν μπορώ να φανταστώ τί θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Στεφανία Α.

08/07/2015           Μου αρέσει ιδιαίτερα η απίστευτη καλή διάθεση και το εγκάρδιο χαμόγελο του προσωπικού, η πάντα καθαρή ατμόσφαιρα και η άμεση εξυπηρέτηση. Δεν έχω κανένα παράπονο, δεν μπορώ να σκεφτώ καμία βελτίωση. Τα βρίσκω όλα υπέροχα!!! Συγχαρητήρια για την άριστη επιστημονική κατάρτηση των γιατρών. Ευχαριστούμε που υπάρχετε!!! Καλή συνέχεια!!!

 

Επικοινωνίαvisa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!