×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Χρόνος εφαρμογής

Η θεραπεία INVISALIGN απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες και αποτελείται από μια σειρά λεπτούς, διαφανείς νάρθηκες, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου (όπως οι νάρθηκες της λεύκανσης) κι εφαρμόζουν, ακριβώς, πάνω στα δόντια. Σε αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες (και όχι τα γνωστά «σιδεράκια») που ασκούν δυνάμεις και μετακινούν τα δόντια, χωρίς όμως τις ενοχλήσεις και τους αισθητικούς περιορισμούς αυτών. Πρόκειται για μια αισθητική ορθοδοντική θεραπεία που ισιώνει τα δόντια, ομορφαίνει το χαμόγελο και πρακτικά περνά απαρατήρητη χωρίς να επηρεάζει ή δυσκολεύει τη ζωή μας.

Κάθε δύο εβδομάδες αντικαθιστούμε τους παλιούς νάρθηκες με καινούργιους, οι οποίοι συνεχίζουν τη μετακίνηση των δοντιών, χιλιοστό−χιλιοστό, μέχρι το τέλος της θεραπείας.

 

 

ΠΡΙΝ τη θεραπεία

          

 

ΜΕΤΑ από 19 μήνες θεραπείας

          

 

Οι νάρθηκες δεν ενοχλούν την ομιλία, δεν τραυματίζουν τα χείλη και τη γλώσσα ενώ επιτρέπουν και την καλύτερη στοματική υγιεινή. Πρέπει να φοριούνται 21−22 ώρες καθημερινά και βγαίνουν, μόνο, για το φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών.

Μετά από μια ελαφρά πίεση στα δόντια, τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής των ναρθήκων, αυτοί μετά κάθονται παθητικά στα δόντια χωρίς να ενοχλούν μέχρι την αλλαγή του επόμενου νάρθηκα στις δύο εβδομάδες.

Η μέθοδος INVISALIGN διαρκεί ανάλογα με το ορθοδοντικό πρόβλημα του κάθε ασθενούς 8−19 μήνες χρησιμοποιώντας ανάλογο αριθμό ναρθήκων.

Ο Ορθοδοντικός εξετάζοντας τα δόντια σας θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες της θεραπείας INVISALIGN προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή λύση για το πρόβλημά σας.

ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!