×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Κόστος Ορθοδοντικής Θεραπείας

Το συνολικό κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από παράγοντες όπως :

·    η βαρύτητα (δυσκολία) της ορθοδοντικής ανωμαλίας,

·    η διάρκεια της θεραπείας,

·    το είδος των ορθοδοντικών συσκευών που θα χρησιμοποιηθούν (μεταλλικά ή αισθητικά σιδεράκια ή νάρθηκες INVISALIGN)

και καθορίζεται από τον Ορθοδοντικό μετά από λεπτομερή εξέταση του ασθενή και σύσταση συγκεκριμένου σχεδίου θεραπείας και χρονοδιαγράμματος.

Το κόστος μιας ορθοδοντικής θεραπείας πιστεύουμε δε θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο για την εξασφάλιση της υγείας των δοντιών σας και την απόκτηση ενός όμορφου χαμόγελου. Για το λόγο αυτό σε συνεννόηση μαζί σας ετοιμάζουμε ένα οικονομικό πλάνο που να σας διευκολύνει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

 

Η εμπειρία δείχνει ότι η Ορθοδοντική σήμερα είναι οικονομικά προσιτή σε ασθενείς από όλα τα οικονομικά-κοινωνικά επίπεδα γιατί απαιτεί κυρίως έναν μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό και συνεργασία με το γιατρό.

Ο γιατρός στα πλαίσια αυτά πρέπει να ενημερώσει πλήρως τον ασθενή και την οικογένειά του για τα μεγάλα ιατρικάαισθητικά και κοινωνικά οφέλη που αποκομίζει κανείς από μια ορθοδοντική θεραπεία και πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι η ορθοδοντική δαπάνη είναι μια επένδυση ζωής, ένα δώρο υγείας στον εαυτό σας ή τα παιδιά σας με μεγάλη ψυχολογική αξία.

ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!