×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Θεραπεία ενηλίκων

Η Ορθοδοντική τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και τις αυξημένες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκει εφαρμογή σε όλο και περισσότερους ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποκτήσουν ίσια, γερά δόντια κι ένα όμορφο χαμόγελο. Γιαυτό κάθε ενήλικας με γερά δόντια και ούλα μπορεί να ξεκινήσει άφοβα Ορθοδοντική.Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ενηλίκων που βρίσκεται σε ορθοδοντική θεραπεία έχει ξεπεράσει το 25 % του συνόλου των ορθοδοντικών ασθενών. Ιδιαίτερη συνεισφορά έχουν σε αυτό το σημείο η παρουσία πραγματικά αισθητικών ορθοδοντικών τεχνικών σήμερα και η ευρεία ενημέρωση του κοινού από τα Μ.Μ.Ε. και τους Οδοντιάτρους για τις δυνατότητες της Ορθοδοντικής ενηλίκων.

Ασθενής μας ΠΡΙΝ τη θεραπεία με κεραμικά σιδεράκια

        

 

Ασθενής μας ΜΕΤΑ τη θεραπεία με κεραμικά σιδεράκια

        

 

Προϋπόθεση για την Ορθοδοντική ενηλίκων είναι το καθημερινό και σχολαστικό βούρτσισμα δοντιών και ορθοδοντικών συσκευών και βέβαια η επιλογή του πιο κατάλληλου τρόπου θεραπείας ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενή. Στους ενήλικες φυσικά που έχουν ιδιαίτερες αισθητικές απαιτήσεις δε χρησιμοποιούμε μεταλλικά «σιδεράκια» αλλά λευκά αισθητικά. Μία νέα πρωτοπόρος τεχνική (INVISALIGN technique) για ενήλικες δε χρησιμοποιεί «σιδεράκια» αλλά αόρατους νάρθηκες που, όταν τους φοράμε, ισιώνουν σιγά – σιγά τα δόντια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αόρατους νάρθηκες μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

 

Eικόνα ασθενούς μας πριν και μετά τη θεραπεία με αόρατους νάρθηκες INVISALIGN. 

        

 

Πριν

        

Ασθενής μας με πρόσθια χασμοδοντία & συνωστισμούς δοντιών

 

Μετά

        

Μετά από θεραπεία της χασμοδοντίας και ευθυγράμμιση όλων των δοντιών με τη μέθοδο INVISALIGN για 19 μήνες

ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!