×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Τι είναι η Ορθοδοντική

 

H Oρθοδοντική είναι η ειδικότητα της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την ανάπτυξη και τις ανωμαλίες της σύγκλεισης των δοντιών και των γνάθων τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της στοματικής υγείας αφού αποκαθιστά τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ δοντιών και γνάθων βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την αισθητική του χαμογέλου.

Η Ορθοδοντική αποτελεί την παλαιότερη ειδικότητα της Οδοντιατρικής, που από τον 19ο αιώνα, άρχισε στην Αμερική να μελετάται πιο συστηματικά, να αναπτύσσεται ως αυτόνομη ειδικότητα και να διδάσκεται σταδιακά στις Πανεπιστημιακές Σχολές.

Η Ορθοδοντική σήμερα, όπως εφαρμόζεται σε παιδιά και ενήλικες, εξασφαλίζει την υγεία δοντιών και ούλων, βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας και εδραιώνει την αυτοπεποίθηση που χαρίζει ένα υπέροχο χαμόγελο.

Ο Ορθοδοντικός είναι ο Οδοντίατρος εκείνος που, μετά την απόκτηση του πτυχίου του, ακολουθείμεταπτυχιακές σπουδές για επιπλέον τρία χρόνια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό που αφορούν στη διάγνωση και θεραπεία των ορθοδοντικών ανωμαλιών. Αποκτά έτσι τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού και αφιερώνει την επαγγελματική του καριέρα στην ενασχόληση μόνο με τα ορθοδοντικά προβλήματα των ασθενών του

ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!