×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Τρόπος χρήσης του οδοντικού νήματος

zx.jpgΚόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι νήματος γύρω στα 40 εκατοστά. Τυλίγουμε το μεγαλύτερο μέρος στο μεσαίο δάχτυλο του ενός χεριού και το υπόλοιπο στο μεσαίο δάχτυλο του άλλου χεριού έτσι ώστε τελικά το τμήμα νήματος ανάμεσα στα δύο δάχτυλα να έχει μήκος 5 εκατοστά. Οι αντίχειρες και οι δείκτες παραμένουν ελεύθεροι για να μπορούμε να πιάνουμε και να χειριζόμαστε το νήμα.
Τοποθετούμε το νήμα ανάμεσα στα δόντια (μεσοδόντιο διάστημα) και αγκαλιάζουμε την επιφάνεια του ενός δοντιού. Το κινούμε πάνω-κάτω 5-6 φορές ενώ παραμένει συνεχώς σε επαφή με την επιφάνεια του δοντιού για να αποφύγουμε τραυματισμό των ούλων. Στη συνέχεια αγκαλιάζουμε την επιφάνεια του διπλ

xc.jpg

ανού δοντιού και καθαρίζουμε. Αφού τελειώσουμε με τις δύο αυτές επιφάνειες , βγάζουμε το νήμα από το μεσοδόντιο διάστημα, ξετυλίγουμε από το ένα μεσαίο δάχτυλο καθαρό νήμα ενώ στο άλλο τυλίγουμε το χρησιμοποιημένο και προχωρούμε στο επόμενο μεσοδόντιο διάστημα με καθαρό κομμάτι νήματος.

Εναλλακτικά αντί για νήμα, χωρίς όμως την ίδια αποτελεσματικότητα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεσοδόντιο βουρτσάκι.

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και ανάλογα με το μεσοδόντιο διάστημα ο οδοντίατρος επιλέγει και συστήνει το κατάλληλο. Σκοπός είναι οι τρίχες από το βουρτσάκι να εφάπτονται στενά με τις επιφάνειες των δοντιών για να απομακρύνουν ικανοποιητικά την οδοντική πλάκα.ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!