×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Τρόπος βουρτσίσματος

βουρτσισμαΤοποθετούμε την οδοντόβουρτσα παράλληλα στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών με κλίση 45 μοιρών και με τέτοιο τρόπο ώστε οι άκρες των τριχών να έχουν επαφή με το όριο δοντιού-ούλου. Στη θέση αυτή κάνουμε επιτόπιες κινήσεις (δονήσεις) δεξιά-αριστερά για τα πρόσθια δόντια ή μπρος-πίσω για τα οπίσθια, και στην συνέχεια σύρουμε την οδοντόβουρτσα προς την μασητική επιφάνεια για να απομακρύνουμε την οδοντική πλάκα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία στο ίδιο σημείο 2-3 φορές, καθαρίζοντας κάθε φορά τα 2 δόντια που καλύπτει η οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια μετακινούμε την οδοντόβουρτσα στα επόμενα 2 δόντια και κάνουμε τους ίδιους χειρισμούς.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για την απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας και από την εσωτερική επιφάνεια των δοντιών.
Στην περίπτωση που η οδοντόβουρτσα είναι μεγάλη και δεν χωράει για τον καθαρισμό της εσωτερικής επιφάνειας στα πρόσθια άνω και κάτω δόντια μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε κάθετα αλλά και πάλι τοποθετώντας την στο όριο δοντιού-ούλου και κάνοντας τις ίδιες επιτόπιες κινήσεις.
Τέλος δεν παραλείπουμε να βουρτσίσουμε και την μασητική επιφάνεια των δοντιών με απλές κινήσεις μπρος-πίσω, καθώς και την επιφάνεια της γλώσσας.

ΕπικοινωνίαΕίπαν...

Είναι εντυπωσιακό, πόσα ορθοδοντικά προβλήματα μπορούμε να διορθώσουμε, τώρα πια, με το Ιnvisalign, σε εφήβους και ενήλικες.

visa mastercard

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των εταιρειών Visa & Mastercard

friends family

 

 

Συστήστε μας στους φίλους ή στους συγγενείς σας και κερδίστε κερδίστε έκπτωση για τον εαυτό σας!