Η αισθητική Ορθοδοντική, όπως εφαρμόζεται σήμερα σε παιδιά και ενήλικες, βελτιώνει την υγεία των δοντιών και των ούλων και χαρίζει ένα λαμπερό χαμόγελο για μια ολόκληρη ζωή.

Στο Ιατρείο έχουμε θέσει ως στόχο την εξασφάλιση της υγείας και της αισθητικής των δοντιών και του προσώπου γενικότερα που επιτυγχάνεται μέσω μιας ευχάριστης ορθοδοντικής θεραπείας.

Το επιστημονικό Δυναμικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς και υιοθέτει οτιδήποτε πρωτοπόρο και καινοτόμο Παγκοσμίως στο χώρο μας. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προς όφελος των Ασθενών μας.

Είναι σημαντικό να επιτύχουμε για κάθε ασθενή μας:

  • Ίσια και γερά δόντια που «κλείνουν» αρμονικά μεταξύ τους
  • Πρόληψη σοβαρότερων ορθοδοντικών ανωμαλιών ξεκινώντας Ορθοδοντική σε μικρή ηλικία
  • Αποφυγή εξαγωγών δοντιών όπου είναι δυνατόν
  • Εξασφάλιση της υγιεινής δοντιών και ούλων
  • Άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους Οδοντιάτρους που φροντίζουν για τη διατήρηση της υγείας του στόματος των ασθενών μας

Συγχρόνως προσδίδουμε και μια κοινωνική διάσταση στην Ορθοδοντική, αφού ομορφαίνοντας το χαμόγελο και το πρόσωπο των ασθενών μας, εκείνοι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους.

Πυξίδα μας στην προσπάθεια αυτή, είναι το υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση των ορθοδοντικών αναγκών των μικρών και μεγάλων ασθενών μας.

Αυτό το πετυχαίνουμε είτε με την εφαρμογή της κλασικής Ορθοδοντικής (μασελάκια, σιδεράκια) στα παιδιά είτε με την χρήση της μεθόδου INVISALIGN σε εφήβους και ενήλικες.