Invisalign Teen: Εφηβικά χαμόγελα που διαρκούν για πάντα

 • Αόρατοι νάρθηκες
 • Φυσικό χαμόγελο
 • Εύκολη αφαίρεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Χωρίς ερεθισμό των δοντιών και των ούλων.
 • Καθορισμένο, εικονικό σχέδιο θεραπείας για τα δόντια σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τι είναι η μέθοδος Invisalign

Η Invisalign είναι μία αόρατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας, με τη χρήση λεπτών, διάφανων και αφαιρούμενων ναρθήκων, που υπόσχεται και –αποδεδειγμένα– αποκαθιστά τις ορθοδοντικές ανωμαλίες, βελτιώνοντας θεαματικά το χαμόγελο που πολλοί ίσως κρύβουν αμήχανα. Κι όλα αυτά, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η ορθοδοντική διαδικασία και χωρίς καμία ενόχληση, φυσική ή αισθητική.

Τώρα και οι έφηβοι έχουν τη δική τους αόρατη ορθοδοντική θεραπεία.

Στην εποχή της ραγδαίας εξέλιξης και της ασύρματης τεχνολογίας φαντάζει παρωχημένη μία ορθοδοντική θεραπεία με κλασικά συρμάτινα «σιδεράκια».

Οι σημερινοί «ψαγμένοι» έφηβοι βρίσκονται πολλά βήματα μπροστά στην ενημέρωση για τις εξελιγμένες ορθοδοντικές θεραπείες με τεχνολογίες αιχμής, για αυτό όλο και περισσότεροι επιθυμούν να διορθώσουν τις ορθοδοντικές ανωμαλίες που παρουσιάζουν τα δόντια τους με τον πιο ανεπαίσθητο και αόρατο τρόπο: τους διαφανείς νάρθηκες, Ιnvisalign Τeen, που -με τρόπο απλό, άνετο και γρήγορο- χαρίζουν την ομορφιά του ανέμελου χαμόγελου που ταιριάζει τόσο πολύ στην εφηβική ηλικία.

Έφηβοι χαρούμενοι, χωρίς αισθητικούς συμβιβασμούς, χωρίς τη δυσφορία και τις ενοχλήσεις που συνοδεύουν τη θεραπεία με τα «σιδεράκια», έχουν τώρα τη δική τους εναλλακτική μέθοδο που ισιώνει τα δόντια τους … στο παρασκήνιο, αφήνοντάς τους να απολαύσουν το ρόλο του πρωταγωνιστή σε αυτή τη σημαντική φάση της ζωής τους.

Invisalign Teen: Μια θεραπεία προσαρμοσμένη στους ρυθμούς του μαθητή

Το Invisalign Teen™ αποτελεί μέρος των προϊόντων Invisalign που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια εφήβων, γονιών και ορθοδοντικών, κατάλληλα προσαρμοσμένο στις αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις και μαθητικές υποχρεώσεις των εφήβων και τον ιδιαίτερα περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους. Αποτελεί μία σαφή εναλλακτική λύση στα κλασικά «σιδεράκια» που, πέραν από τους γνωστούς αισθητικούς περιορισμούς, δυσκολεύουν τους νέους στην καθημερινή τους ζωή και τις δραστηριότητές τους.

Το Invisalign Teen χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία Invisalign που εφαρμόζεται στους ενήλικες. Η μετακίνηση των δοντιών εξελίσσεται σταδιακά, με μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες (aligners) από πλαστικό, χωρίς την ανάγκη για σιδεράκια ή σύρματα.

Επιπλέον, όμως, το Invisalign Teen έχει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στην όλο κίνηση καθημερινότητα των εφήβων:

 • Τους μπλε δείκτες στην περιοχή των πρώτων γομφίων που ξεθωριάζουν σιγά-σιγά, από μπλε σε διαφανείς (όσο περνούν οι μέρες), βοηθώντας τον ορθοδοντικό, τους γονείς και τους εφήβους να τηρούν το σωστό χρόνο εφαρμογής των ναρθήκων: 21 ώρες καθημερινά για 14 ημέρες).
 • Τον ειδικό σχεδιασμό που προβλέπει τη διατήρηση χώρου για την ανατολή των νέων δοντιών στην περιοχή των κυνοδόντων, δευτέρων προγομφίων και δευτέρων γομφίων.
 • Τη δυνατότητα δωρεάν αντικατάστασης έως έξι νάρθηκες από την εταιρεία σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, κάποιοι χαθούν ή σπάσουν.

Οι νάρθηκες Invisalign Τeen είναι άνετοι, εύκολοι στην καθημερινή τους φροντίδα και, πάνω από όλα, σχεδόν αόρατοι. Αυτό και μόνο χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους εφήβους, τους βοηθά να αισθάνονται πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, με καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματα και τις άλλες δραστηριότητές του.

Invisalign Teen: Ορθοδοντική Θεραπεία που δεν τη βλέπεις και δεν τη νιώθεις

Οι νάρθηκες Invisalign Teen κατασκευάζονται από ειδικό πλαστικό (πολυουρεθάνη), έχουν πάχος 0,5 χιλιοστά και κατασκευάζονται με βάση το καλούπι των δοντιών κάθε εφήβου. Δε χρησιμοποιούν σύρματα ή άλλα μέταλλα, δεν προκαλούν ερεθισμό ή πληγές στο στόμα και τα ούλα.

Επειδή οι νάρθηκες Invisalign Teen μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν, επιφέρουν ελάχιστες αλλαγές στην καθημερινή ζωή των εφήβων, που μπορούν άνετα να:

 • Συνεχίσουν να βουρτσίζουν και να περιποιούνται τα δόντια τους σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Συνεχίσουν τις καθημερινές τους συνήθειες τρώγοντας και πίνοντας ό,τι θέλουν, και ακολουθώντας τις δραστηριότητές τους (σπορ, χορός, μουσικά όργανα, γυμναστική).
 • Επισκέπτονται σε πιο αραιά διαστήματα (κάθε 6 εβδομάδες) τον ορθοδοντικό τους και όχι κάθε μήνα.

Αξίζει να γνωρίσετε το Invisalign Τeen, που πραγματικά θα αλλάξει τη ζωή του παιδιού σας.

Για τους έφηβους από 13 χρονών και πάνω, που έχουν ανατείλει όλα τα δόντια τους και έχουν κάποιο ορθοδοντικό πρόβλημα, το Invisalign Teen είναι η ιδανική θεραπεία.

Αναζητείστε σήμερα κιόλας έναν πιστοποιημένο ορθοδοντικό που να μπορεί να σας βοηθήσει με τη μέθοδο Invisalign. Αξίζει να το ψάξετε.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ικανοποιημένοι ασθενείς