Το σύστημα Invisalign δε σταματά να εξελίσσεται

Το σύστημα Invisalign είναι το πιο εξελιγμένο ορθοδοντικό σύστημα με διάφανους νάρθηκες στον κόσμο, το οποίο εξακολουθεί να διευρύνει τις δυνατότητες του από τη στιγμή της δημιουργίας του, τα τελευταία 22 χρόνια, αναπτύσσοντας διαρκώς νέες τεχνολογίες που βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν το καλύτερο χαμόγελό τους.

Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από εξελιγμένης τεχνολογίας υλικό, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα, με την εφαρμογή τους, να βελτιώνουν τον έλεγχο της κίνησης των δοντιών, μετακινώντας τα αποτελεσματικά, χωρίς να το καταλαβαίνετε, αλλά με ακρίβεια, χιλιοστό−χιλιοστό, ακόμα και περιστρέφοντάς τα όταν χρειάζεται. Η τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνει –εκτός των άλλων– και υπερσύγχρονης τεχνολογίας 3D εκτύπωση για την κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων υψηλής ακρίβειας.

Θετικά Αποτελέσματα χωρίς… Εκπλήξεις

Παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι για εσάς μία ευχάριστη έκπληξη, το άψογο χαμόγελο που θα αποκτήσετε είναι απόλυτα προβλέψιμο, καθώς οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από το ειδικό εξελιγμένο υλικό, το οποίο παρέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό (παραπάνω από 75%) στη συνολική προβλεψιμότητα της μετακίνησης των δοντιών. Το να γνωρίζετε με ακρίβεια το αποτέλεσμα που θα πάρετε είναι σημαντικό και κάνει την όλη διαδικασία πιο άνετη και ευχάριστη. Όσοι φορούν τους διάφανους νάρθηκες Invisalign νιώθουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση από τα πρώτα στάδια της διαδικασίας.

Εσείς ξεχνάτε ότι φοράτε τους Νάρθηκες Invisalign, εκείνοι όμως δεν ξεχνούν να διορθώνουν τα δόντια σας κάθε στιγμή.

Η τεχνολογία με την οποία είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign τους επιτρέπει να συνεχίζουν τη λειτουργία τους όλο το διάστημα που φοριούνται –το οποίο συνιστάται να είναι περίπου 22 ώρες την ημέρα– χωρίς να γίνεται αντιληπτή η συνεχής λειτουργία τους και η επανόρθωση της οδοντοστοιχίας. Είναι κομμένοι ακριβώς στη γραμμή των ούλων για περισσότερη άνεση στην εφαρμογή, χωρίς να ενοχλούν ή να πληγώνουν τα ούλα και τα δόντια.

Θα νιώθετε ότι όσο διαρκεί η θεραπεία, οι διαφανείς νάρθηκες θα είναι οι αχώριστοι φίλοι σας που δουλεύουν ασταμάτητα για εσάς και το χαμόγελό σας, από τους οποίους όμως διατηρείτε την πολυτέλεια της αυτονομίας κατά την ώρα του γεύματος και της υγιεινής των δοντιών σας.

Η δυνατότητα να αφαιρούνται άμεσα και εύκολα σας δίνει την ευχέρεια να μη στερείστε κανένα από τα αγαπημένα σας φαγητά αλλά και να μασάτε καλύτερα την τροφή, να επιτυγχάνετε καλύτερο καθαρισμό των δοντιών, αφού και το βούρτσισμα είναι πιο αποτελεσματικό και υπάρχει η δυνατότητα χρήσης νήματος.

Ικανοποιημένοι ασθενείς