Ξεκινήστε τη θεραπεία με ασφάλεια βλέποντας από την αρχή το τελικό αποτέλεσμα

Πριν ακόμα ξεκινήσει η θεραπεία σας με τα Invisalign -ακόμη και από το πρώτο ραντεβού- μπορείτε να δείτε το νέο σας χαμόγελο ψηφιακά, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χαρτογραφεί ολόκληρη τη διαδικασία, δείχνοντας με σχεδόν απόλυτη προσέγγιση το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεχάστε τα χειροκίνητα αποτυπώματα, καθώς με τον ενδοστοματικό σαρωτή δημιουργούμε άμεσα, ακριβείς 3D ψηφιακές εικόνες των δοντιών σας, τις οποίες χρησιμοποιούμε στην ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας ειδικά για εσάς.

Νάρθηκες με τη χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας

Στη συνέχεια, λαμβάνονται φωτογραφίες, ακτινογραφίες ή οδοντιατρική αποτύπωση, των δοντιών. Όλες αυτές οι καταγραφές θα χρησιμοποιηθούν για να σχεδιαστεί σε όλες του τις λεπτομέρειες το εξειδικευμένο για εσάς πλάνο, από το γιατρό και την επιστημονική του ομάδα, με ακριβή υπολογισμό των τελικών θέσεων των δοντιών μετά τη θεραπεία αλλά και τη χρονικής διάρκειάς της.

Μόλις ολοκληρωθεί το σχέδιο της θεραπείας, κατασκευάζονται tailor made διαφανείς νάρθηκες Invisalign από το εξουσιοδοτημένο εργαστήριο. Όταν κατασκευαστούν, οι νάρθηκες αποστέλλονται στο ιατρείο, και στη συνέχεια θα λάβετε μια σειρά από νάρθηκες που θα φοράτε ανελλιπώς καθημερινά, βγάζοντας τους μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος και κατά το βούρτσισμα των δοντιών. Η διάρκεια εφαρμογής για κάθε ζεύγος νάρθηκες Invisalign είναι, κατά μέσο όρο κάθε 1 με 2 εβδομάδες.

Επισκέψεις και συντήρηση του αποτελέσματος μετά τη θεραπεία

Οι επισκέψεις στο ιατρείο για να πιστοποιείται η καλή πορεία της ορθοδοντικής θεραπείας και να παραδίδονται οι νέοι νάρθηκες γίνονται κάθε 6-8 εβδομάδες, περίπου.

Η μέθοδος INVISALIGN διαρκεί ανάλογα με το ορθοδοντικό πρόβλημα κάθε περιστατικού. Κατά μέσο όρο τα περισσότερα προβλήματα διορθώνονται σε χρονικό διάστημα από 8 έως 18 μήνες, με τη χρήση, φυσικά, ανάλογου αριθμού ναρθήκων.

Αφού ολοκληρωθεί το πλάνο θεραπείας σας, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί μία εφαρμογή συγκράτησης, η οποία θα διατηρήσει σταθερό το αποτέλεσμα, δηλαδή το νέο σας χαμόγελο, γιατί τα δόντια έχουν την τάση να επανέρχονται στην αρχική (πριν την ορθοδοντική θεραπεία θέση τους).

Εξειδίκευση και εμπειρία που εγγυώνται ένα άψογο χαμόγελο.

Μπορεί η ανάλυση της παραπάνω διαδικασίας να παραπέμπει σε αυτοποιημένα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζει κάθε ενδιαφερόμενος ότι εκείνος που σχεδιάζει και καθορίζει κάθε κίνηση των δοντιών, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, είναι ο ειδικός ορθοδοντικός και όχι ένας υπολογιστής με βάση μηχανικές διαδικασίες. Η εξειδίκευση και η εμπειρία του γιατρού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αξιοποίηση της συγκεκριμένης προηγμένης τεχνικής για να λάβει ο ενδιαφερόμενος το επιθυμητό αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρονικό διάστημα της θεραπείας.

Η πολυετής εμπειρία του ιατρού, κ. Αγγελάκη, αλλά και η εκπαίδευσή του στη μέθοδο της Invilsalign εγγυώνται απόλυτα επιτυχή αποτελέσματα, κάτι που επιβεβαιώνουν τα πολυάριθμα, άψογα χαμόγελα των ατόμων που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα.

Ικανοποιημένοι ασθενείς